Prava i obaveze

Molimo vas da pročitate naše uslove privatnosti kao i uslove korišćenja materijala koji se nalazi na našem sajtu.

Paunović Lampe
Proizvodnja i prodaja lampi i abažura za lampe
11000 Beograd
Srbija

 

Naš sajt PAUNOVICLAMPE:COM priznaje i ceni Vaše pravo na poverljivost podataka te se obavezuje na očuvanje privatnosti i sigurnosti informacija koje putem web stranica na domenu PAUNOVICLAMPE.COM s nama podelite. Mi ne koristimo nikakve metode za prikupljanje informacija o posetiocima osim vreme i datum poseta i IP adresu sa koje se pristupa.

Ova Politika privatnosti stoga objašnjava našu online informacionu praksu, prikupljanje i korišćenje Vaših podataka te načine na koje možete stupiti s nama u kontakt.

Vaše korišćenje stranica na ovom sajtu podrazumeva da ste saglasni s ovom Politikom privatnosti.

Ovaj sajt prikuplja samo one informacije koje su bitne za ostvarenje svrhe ovih internet stranica, a to je omogućavanje korisnicima da sa nama razmenjuju informacije potrebne za ostvarivanje usluga koje nudimo.

Ovaj sajt garantuje da će poverljivo čuvati sve podatke o svojim klijentima. Podatke neće prosleđivati, prodavati, iznajmljivati ni razmenjivati s trećim osobama bez Vašeg odobrenja.

Sajt se obvezuje na čuvanje podataka o svojim korisnicima, osim u slučaju teškog kršenja i nezakonitih aktivnosti korisnika.

Google, kao dobavljač treće strane, koristi kolačiće (cookies) za prikazivanje odgovarajućih oglasa na našim stranicama, ako ih bude bilo u budućnosti.
Pomoću kolačića DART Google prikazuje oglase svim čitaocima našeg sajta na osnovu njihovih poseta našoj web lokaciji i drugim web lokacijama na internetu. Vi kao korisnici možete deaktivirati korištenje DART kolačića posetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže.

Korišćenjem naših web stranica ustupate nam pravo pribavljanja i korišćenja informacija koje ste ostavili na sajtu na način na koji je to ovde izneseno. Ukoliko promenimo nešto u politici privatnosti , istu informaciju ćemo objaviti na ovoj stranici.

 

VAŽNO:

 

Sav materijal koji je postavljen na sajtu je suvereno vlasništvo sajta i vlasnika domena. Slike su lično vlasništvo proizvođača i vlasnik oma jedino pravo da briše, dopunjuje ili kopira sadržaj sajta. Uz određenu dozvolu, i saglasnost vlasnika sajta PAUNOVICLAMPE:COM možete koristiti naše fotografije lampi i abažura u promotivne svrhe.


Ukoliko imate dodatnih pitanja o našoj Politici privatnosti, molimo Vas da nam se javite putem obrasca / formulara za kontakt, odnosno e-mailom.

Bilo kakve izmene i dopune ove Politike privatnosti neće biti važeće ukoliko nisu objavljene na ovim internet stranama. Svaka izmena koju objavimo na ovim web stranama odmah postaje važeća, a svako Vaše dalje korišćenje sajta ili ponuđenih usluga podrazumevaće da prihvatate izmenjene odredbe.

Ove internet stranice mogu sadržati linkove koji vode na druge web stranice. Naš sajt nije odgovoran za sadržaj ni Politiku privatnosti tih sajtova. Ukoliko saznate da te web stranice vode na treće web stranice s neprikladnim sadržajem ili nepovoljnom Politikom privatnosti, obavestite nas o tome te ćemo takve linkove otkloniti.

Zahvaljujemo Vam se na poseti i vremenu odvojenom za upoznavanje sa uslovima korišćenja sajta PAUNOVICLAMPE:COM.

 

U Beogradu, 12.05.2012

Paunoviclampe.com

Izrada i prodaja lampi i abažura za lampe